Despre program

Bun venit!

Pentru a le explica mai ușor copiilor despre ce este în aerul pe care îl respirăm zi de zi, acasă sau afară la joacă, am creat pentru ei programul Descoperiri despre poluarea aerului, o serie de cursuri educaționale online cu experiențe interactive.

Copiii cu vârste de la 7 la 12 ani vor descoperi prin învățare experiențială ce este poluarea aerului, cum se formează acasă și în oraș, ce soluții sunt pentru a o reduce și a avea un aer curat, bun de respirat.

CUM SE DESFĂȘOARĂ?

Între 22 februarie și 22 martie vom organiza cursuri online gratuite pentru elevii din clasele I – IV, din școli publice și private din București.

Din studioul nostru de Descoperiri despre poluarea aerului, traineri experimentați în programe educaționale și invitați speciali își vor folosi pasiunea și priceperea și îi vor învăța pe copii despre poluarea aerului printr-o serie de două cursuri, de 45 de minute fiecare, organizate în zile diferite.

Fiecare curs va explora o temă despre poluarea aerului: Cursul 1 – Ce este în aerul pe care îl respirăm, în oraș și în cel de acasă? Cursul 2 – Ce soluții există pentru a combate poluarea din oraș sau de acasă? Experimente practice.

Programul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

UNDE?

Cursurile vor fi online, live, prin Zoom.

CUM SE FAC ÎNSCRIERILE?

Pentru programul pilot din perioada 22 februarie – 22 martie, înscrierile la cursurile online se fac direct doar de către profesori pentru participarea cu clasa.

În luna aprilie, programul va fi extins și va avea un modul special pentru grupuri de copii de 7 – 12 ani înscriși individual de către părinți. Mai multe informații despre înscrieri și desfășurarea modului de curs vor fi comunicate în curând.

ÎI AȘTEPTĂM PE COPIII EXPLORATORI SĂ DESCOPERE CE E ÎN AERUL PE CARE ÎL RESPIRĂM!